МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ПОБУДОВИ СЕРЕДОВИЩА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ “WEBALMIR” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
У статті розглянуто один з підходів до методичного наповнення педагогічних програмних середовищ з підтримкою практичної діяльності студентів, які підтримують компонентно-орієнтований підхід та можуть використовуватися при всіх формах навчання – очній, заочній та дистанційній. Показана структура Середовища дистанційного навчання “WebAlmir” та особливості організації підтримки практичної діяльності студентів з курсу “Лінійна алгебра”.