ГРАФІЧНИЙ МЕТОД РОЗВ’ЯЗУВАННЯ АЛГЕБРАЇЧНИХ ЗАДАЧ ТА ЙОГО РЕАЛІЗАЦІЯ У ПРОГРАМНОМУ ЗАСОБІ “БІБЛІОТЕКА ЕЛЕКТРОННИХ НАОЧНОСТЕЙ АЛГЕБРА 7-9” (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
У роботі розглянуто функціональні можливості педагогічних програмних засобів “ТерМ 7-9” [1, 2] та “Бібліотека електронних наочностей “Алгебра 7-9” підтримки застосування графічного методу розв’язування задач курсу алгебри 7-9 класів загальноосвітньої школи.