АНАЛІЗ СИСТЕМ ТЕСТУВАННЯ ЯК ФОРМА КОНТРОЛЮ З КУРСУ “КОМП’ЮТЕРНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ” (НА БАЗІ СИСТЕМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ “ХЕРСОНСЬКИЙ ВІРТУАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ”) (Збірник наукових праць "Information Technologies in Education" (ITE), 2007)
У даній статті розглянуто застосування комп’ютерного тестування для поточного та підсумкового контролю з курсу “Комп’ютерні інформаційні технології”.